Free cookie consent management tool by TermsFeed Privacy Suite Generator

IMPREGNÁLÓ ALF PR40 1kg (Új csomagolás, eredeti recept!)

Vízzel hígított univerzális koncentrált behatoló, amelynek célja az ásványi szubsztrátok nedvszívó képességének csökkentése és egységesítése, valamint a következő termékrétegek tapadásának növelése. JELLEMZŐK Az ALF PR40 behatolást úgy tervezték, hogy csökkentse…

8.960,00 Ft

készleten

Vízzel hígított univerzális koncentrált behatoló, amelynek célja az ásványi szubsztrátok nedvszívó képességének csökkentése és egységesítése, valamint a következő termékrétegek tapadásának növelése.
JELLEMZŐK
Az ALF PR40 behatolást úgy tervezték, hogy csökkentse a szokásos ásványi alapanyagok (beton, gipsz esztrich, könnyű beton, szénsavas beton, tégla falazat, eredeti vakolatok) nedvszívó képességét, mielőtt az ALFEMA termékeket, esztricheket, önterülő vegyületeket, ragasztókat és esztricheket, vakolatokat és bevonatokat felhordanák. , ami növeli az aljzathoz való tapadást.
JELLEMZŐK
Az ALF PR40 csökkenti az abszorpciós képességet és növeli a következő rétegek tapadását. Javítja az önterülő vegyületek öntési tulajdonságait. Hígítás lehetősége az aljzat jellege szerint 1: 5-ig.

ELŐKÉSZÍTÉS ÉS ALKALMAZÁS
Az ALF PR40 felvitele előtt az aljzatot por nélkül és laza részektől meg kell szárítani. A szétválasztó tulajdonságokkal rendelkező szubsztrátumokat (felszabadító szerek, eredeti bevonat) mechanikusan meg kell tisztítani vagy megfelelő zsírtalanítókkal kell lemosni.

KEVERÉS: Az ALF PR40 felvitel előtt vízzel hígítjuk, majd a következő ajánlott koncentrációk és rétegszám szerint alkalmazzuk:

FENETRÁLÁS ÖNMAGOS SZINTŰ SPATULA ÉS ALFÉMA TERMÉKEK ALATT

A feltüntetett egységfogyasztás tájékoztató jellegű. Javasoljuk, hogy ellenőrizze egy adott hordozó tényleges fogyasztását a vizsgálati területen. Ezek az értékek megfelelnek a laboratóriumi vizsgálatoknak, és kissé módosíthatók az alkalmazási körülményektől függően

Hígítás után az ALF PR40 festékkel (ecsettel, hengerrel) vagy permetezéssel egyenletesen kerül az aljzatra. A behatolási lépések vagy az ALFEMA termékek, a padló, a vakolat vagy a simító rétegek későbbi felhordása közötti száradási idő a környezet éghajlati viszonyaitól függően 2 és 6 óra között mozog.
A környező területeket védeni kell a szennyeződésektől. A szennyezett felületeket azonnal le kell mosni vízzel. Folyamat szubsztráton és +1 ° C feletti levegő hőmérsékleten.
Tisztítás: Eszközök: meleg víz
Kezek: víz és szappan, kézápoló krém.

Hulladékkezelés: A hulladékot a 79/2015. a hulladékról

CSOMAGOLÁS ÉS TÁROLÁS
Az ALF PR40 1 kg-os palackban, 5 kg-os tartályban kerül forgalomba. A lejárati idő a gyártástól számított 12 hónap.

Kapcsolódó áruk

Ragasztóhíd ALF PR50 5kg kék (Új csomagolás, eredeti recept!)
Készlet (10kg) 2x Ragasztóhíd ALF PR50 5kg kék (Új csomagolás, eredeti recept!)