Free cookie consent management tool by TermsFeed Privacy Suite Generator

Folyékony gumi ALFEMA TG500 kék 5 kg

FOLYÉKONY GUMI MEDENCÉKRE ALF TG500 TULAJDONSÁGOK Az ALF TG500 kiváló minőségű polimer gyanták alapján vízi emulzión kifejlesztett lágyítóanyagokkal gazdagított elasztikus membrán. A termék védő hatással ellátott egy komponenses vízálló krém…

29.550,00 Ft

készleten


FOLYÉKONY GUMI MEDENCÉKRE ALF TG500

TULAJDONSÁGOK

Az ALF TG500 kiváló minőségű polimer gyanták alapján vízi emulzión kifejlesztett lágyítóanyagokkal gazdagított elasztikus membrán.
A termék védő hatással ellátott egy komponenses vízálló krém formájában van szállítva, amely tixotropikus jellege alapján nagyon könnyen alkalmazható vízszintes, ferde és ugyanúgy függőleges felületekre.
Az ALF TG500 termék alkalmazható betonból, cementből gyártott felületekre és cementes bevonatokra, eternitből és téglából készült tetőfedésekre, fém, fa, polisztirol és poliuretán felületekre, pléhből, műanyagból készült ereszcsatornákra, vízelvezetőkre.
Az ALF TG500 termék használatát sok előny jellemzi, például:

az alkalmazás egyszerűsége és takarékossága, a termék folyékony és készen áll rögtöni használatra;
nem káros anyag, szag nélküli és nem toxikus, mivel víz bázisú és nem gyúlékony;
lehetővé tesz gyors és könnyű javításokat, amelyek kivitelezhetők lokálisan;
megszakítatlan filmet alakít ki, összecsatolások és megszakítások nélkül, ami garantálja a további alkalmazási rétegek kiváló tapadóképességét;

Az ALF TG500 által kialakított bevonatnak kiváló ellenállóképessége van atmoszferikus tényezőkkel, UV sugárzással, nagy hőmérsékleti kilengésekkel (nagyon alacsony, vagy nagyon magas hőmérsékletek esetében), klórral, szmoggal, ipari környezettel és tengeri hatásokkal szemben.
Az ALF TG500 alkalmas medencék, tavacskák, tartályok, ciszternák, edények stb. végső burkolatára, főleg olyan helyekre, ahol a felület állandó kapcsolatban van ivóvízzel (a CHELAB SRL laboratóriumban kibocsátott tanúsítványok és 2000.09.18.-án elvégzett 24290 számú vizsgák szerint, összhangban a DPR 236/88 hangzásával).

ELŐKÉSZÍTÉS
A felület tökéletes kezelésére szükséges az alapok alapos előkészítése összhangban a következő előírással:

fontos a felületet alaposan megtisztítani, el kell távolítani a port, földet, bevonatot és habarcs maradékait, felület kezelése céljából ugyanúgy szükséges eltávolítani az idegen nem rögzített testeket, mechanikus eszközök, kefék és kaparók segítségével. Az ALF TG500 termék megfelelő felvitele érdekében, mindig ajánlott a felület lemosása vízzel.

alapfalak, tartályok, medencék, alagutak stb. tömítésénél ajánlott a tágítókban, lezárásokban és fémlemezekben található lyukak lepecsételése.

Bizonyos sima felületek igényelhetnek mechanikus érdesítést a megfelelő tapadás bebiztosítása érdekében. Degradált betont szükséges penetrációval átitatni. Az alapfelület jobb adhéziója-tapadása érdekében ajánljuk az átitatást a speciális ALF PR40 penetrációs termékkel, vagy az ALF PR50 adhéziós híddal elvégezni.
Minden szabadon állapotban levő vizet az alkalmazás előtt el kell távolítani a felületről, melynek elégségesen meg kell száradnia.

nagyobb repedéseket be kell fedni a folyékony ALF TG500 gumival telített erősítő textillel vagy az ALF öntapadó szalaggal

ALKALMAZÁS
Az ALF TG500 felvitele ecset, henger vagy szórás segítségével történik. Szükség esetében az első réteget lehet hígítani 5-10 %-kal tiszta vízzel. Ajánlott minimálisan 2 és több réteget keresztirányban felvinni az alkalmazásnál, úgy, hogy az első rétegnek alaposan meg kell száradnia a többi réteg felvitele előtt.  Az ALF TG500 termék végső vastagsága soha nem lehet kisebb mint 1 mm, konzisztens és hatékony burkolás okából.  Minél vastagabb a végső, megszáradt réteg, annál ellenállóbb.
Az ALF TG500 termék használata univerzális, és tekintettel az anyag krémes összetételére felvihető különös komplikációk nélkül bármilyen felület típusra, ha ezek szabálytalanok és egyenletlenek is (művelet, mely klasszikus szalagok használatánál nagyon költséges lehet). Az alapfelület jobb adhéziója-tapadása érdekében ajánljuk az átitatást a speciális ALF PR40 penetrációs anyaggal, vagy az ALF PR50 adhéziós híddal elvégezni
Régi impregnálások: Az ALF TG500 ideális javításra hivatott termék. Ezekben az esetekben ajánlott a PP100g Geotextil használata, a „membrán egészben történő megszilárdítására”.    Az első ALF TG500 réteg alkalmazásánál ajánlott a textilt átáztatni. Az első réteg megszáradása után (hozzávetőleg 24 óra után 20°C hőmérsékletnél és 65% levegő nedvességnél) van alkalmazva a második réteg úgy, hogy felül kell vizsgálni a textil egész elmerülését. Szükséges vigyázni a textil egyes csatolásainak összekötéseire, azok teljes átfedésére legalább 5 cm szélességben. Az ALF TG500 termék végső megkeményedése után nem szabad látni a textilt.
Fedőanyagok pléhből, acélból, alumíniumból, rézből: azokon a helyeken, ahol rozsda van jelen, ezt szükséges alaposan eltávolítani, ajánlott korrózió gátló anyag egy rétegét felvinni/ajánljuk a speciális ALF PR40 penetrációt vagy az ALF PR50 adhéziós hidat. A korrózió gátló anyag alapos megszáradása után van alkalmazva az ALF TG500 termék két

Kapcsolódó áruk

Folyékony gumi ALFEMA TG500 kék 20 kg
Folyékony gumi ALFEMA TG500 fekete 5 kg (Új csomagolás, eredeti recept!)