Free cookie consent management tool by TermsFeed Privacy Suite Generator

Készlet (20kg) 4x Ragasztóhíd ALF PR50 5kg kék (Új csomagolás, eredeti recept!)

ADHÉZIÓS HÍD ALF PR50 Speciális kötőhíd nem felszívó, felszívó és nem stabil alfelületekre, mely az ALFEMA termékek alkalmazására volt kifejlesztve. JELLEMZÉS Az ALF PR50 termék szintetikus gyanta alapján, vízdiszperzióban, kvarcos…

89.900,00 Ft

készleten

ADHÉZIÓS HÍD
ALF PR50
Speciális kötőhíd nem felszívó, felszívó és nem stabil alfelületekre, mely az ALFEMA termékek alkalmazására volt kifejlesztve.
JELLEMZÉS

Az ALF PR50 termék szintetikus gyanta alapján, vízdiszperzióban, kvarcos töltőanyagok tartalmával és az illékony, szerves anyagok nagyon alacsony tartalmával elkészített anyag közvetlen használatra. Javítja az összetartást és felhasználható enteriőrben és exteriőrben beérett vakolatokra, nem szerkezeti és mennyezeti betonra, üvegtapétákra, fára, papírra, gipszkarton felületre, forgácslapokra, rétegelt hőálló műanyagra, burkolatokra, padlókra stb.
A tapadóképesség javítására van meghatározva penetrációs hatás által, mindenekelőtt nem felszívó és kevésbé felszívó építkezési anyagok számára. Elválasztó réteget alakít ki, érdes nem ragadó alfelületeket nagy tapadóképességgel.  Jelentékenyen megemeli az alfelület érdességét és úgy garantálja az ALFEMA termékek nagyobb összetartását.

TULAJDONSÁGOK

Az ALF PR50 szintetikus gyanta alapú, víz diszperzióban és oldószerek tartalma nélkül, osztályozott inert töltőanyagokból összeállított termék.  Jeleskedik kiváló vízzárással, tapadóképességgel és öregedés elleni képességgel.   Érdes felületet alakít ki, alkalmas az ALFEMA termékekhez történő csatoláshoz, miközben garantálja a kiváló összetartást sima felületeken és alacsony abszorpciós felületeken, a víz abszorpciójának csökkentését és egyesítését felszívó felületeken. A megszáradás pillanatában biztosított az összetartás.   Az ALF PR 50 kék színű közvetlen használatra elkészített latex, egyszerű alkalmazással henger vagy ecset segítségével. Az ALF PR 50 nem gyúlékony és extrém alacsony mennyiségű illékony szerves anyagot tartalmaz. Ebből az okból nincs veszélyes anyagnak minősítve nemcsak az alkalmazók, de ugyanúgy azon térségek végső használói számára sem, ahol az adott termék használva volt.  A termék tárolható bármilyen különös intézkedések betartása nélkül.

Kiváló feldolgozhatóság
Kvarchomok leülepedése nélkül
Nagy összetartás sima felületeken
Az ALFEMA termékek tapadóképességének növelése
Magasan gőzáteresztő
Szag nélkül
Ellenálló az éghajlati hatásokkal szemben
Víztaszító

FELHASZNÁLÁS
Felszívó és nemfelszívó alfelületekre is, enteriőrökre, exteriőrökre, anhidrid alfelületekre, nem stabil alfelületekre, régi és új felületek megerősítése, nem szerkezeti betonra, téglafalakra, beérett mész-cementes vakolatokra, rétegelt hőálló műanyagra, üveges tapétákra, fára, papírra, gipszkarton felületekre, forgácslapra, OSB deszkákra, borításokra és padlózatokra stb.

ELŐKÉSZÍTÉS ÉS ALKALMAZÁS

Nem lehet felvinni átfagyott és megfagyott alfelületekre és +5°C alatti hőmérsékleteknél! Az alfelületnek összetartónak, tisztának, száraznak kell lennie, vízzel oldható sók, zsiradékok és olaj nélkül, az új vakolatoknak beérettnek kell lenniük. Régi nem összetartó vakolatokat el kell távolítani. Az alkalmazás előtt alaposan keverje át! Kenje fel festőecsettel vagy hengerrel.  Felvitele egy rétegben történik. Az alkalmazás alatt szükséges az ALF PR50 átkeverése, hogy megtartsa az egyenletes konzisztenciát.  A levegő és aljzat +20°C -os hőmérsékleténél és 65%-os relatív nedvességnél az ALF PR50 átkenhető 2 óra után. A minimális alkalmazási hőmérséklet +5°C, a maximális pedig +35°C. FIGYELMEZTETÉS: Ne használja kapilláris nedvesség esetében.Az ALF PR 40 el van készítve közvetlen használatra, kiegészítő hígítás nélkül.

MŰSZAKI ADATOK

Külalak

Krémes folyadék

Térfogatsúly

1,48g/m3

Fogyasztás (függésben a felülettől)

0,20- 0,30 kg / m2

Alkalmazási hőmérséklet

+5° C / +35° C

Szárazanyag tartalom

70%

Száradási idő 20° C fokon és 65%-os nedvességnél

15-60 perc

Megkeményedés ideje

óra ≈ 6
függőségben az alfelület hőmérsékletétől, felszívóképességétől és relatív nedvességétől

A film kialakításának minimális hőmérséklete

+5 °C

Megszáradás gyorsasága

1 – 4 óra

Forráspont

100 ° C

Hígítás

Nem hígítódig

Kiadósság

Csaknem 6,5 m2

PH

8

Viszkozitás (300-1000 mPa.s)

300-1000 mPa.s

Ellenállóság nedvességgel szemben
Ellenállóság öregedéssel szemben
Ellenállóság olajokkal és oldószerekkel szemben
Ellenállóság savakkal és lúgokkal szemben
Hőellenállás

Kiváló
Kiváló
Megfelelő
Megfelelő
Kiváló

B. Ezek az értékek megfelelnek a laboratóriumi vizsgáknak és enyhén módosíthatók az alkalmazás feltételei szerint

Kapcsolódó áruk

IMPREGNÁLÓ ALF PR40 1kg (Új csomagolás, eredeti recept!)
Készlet (10kg) 2x IMPREGNÁLÓ ALF PR40 5kg, ecset (Új csomagolás, eredeti recept!)