Free cookie consent management tool by TermsFeed Privacy Suite Generator

Készlet 20m2 (45kg) 2x Folyékony burkolat ALF BL100 20 kg homok, 1x ragasztóhíd ALF PR50 5kg, ecset, vakolokanál (Új csomagolás, eredeti recept!)

ALF BL100 homok 1.Spot Video k produktu TU. 2.Aplikačné video k produktu TU. TULAJDONSÁGOK Az ALF BL100 magas impregnáló képességű, speciális gyanta és lágyítószer alapú, folyékony elasztomer anyag, bővítve speciális adalékokkal, amelyek…

202.910,00 Ft

készleten

ALF BL100 homok
1.Spot Video k produktu TU.
2.Aplikačné video k produktu TU.

TULAJDONSÁGOK
Az ALF BL100 magas impregnáló képességű, speciális gyanta és lágyítószer alapú, folyékony elasztomer anyag, bővítve speciális adalékokkal, amelyek kiváló ellenállóképességet biztosítanak számára károsodások vagy mechanikai sérülésekkel szemben. Az ALF BL100 mindenekelőtt kitűnik tapadóképességével, ütés, nyomás, valamint gyakori károsodásokkal szembeni ellenállóképességével. E tulajdonságai bebizonyulnak az építményalapokon történő ismételt töltési munkáknál (töltések kő, téglaanyag és hasonló további anyagok használatával); ezen jobbító tulajdonságai alapján, az egyszer alkalmazott ALF BL 100, tovább már nem igényli további klasszikus védelmi rendszerek alkalmazását, amelyek rendszerint szükségesek az alapok szokásos tömítési módjainál. Az ALF BL100 önvédelmi képessége különleges polivinil-klorid, gumi és műanyag keverékének összetételén alapul. Ezek a műanyagok különböző szemcseméretű szemcséket tartalmaznak, amelyek keverve vannak állandósult alkalmazási vastagság elérése céljából, és általuk az ALF BL100 alkalmazása egyszerű és homogén. Az ALF BL100 úgy definiálható, mint innovatív és teljes termék, mely az alapfal kezelésére és védelmére szolgál.
FELHASZNÁLÁS
Főleg mechanikusan ellenálló, koptató vízszigetelési rétegek elkészítésére használandó. Járható vízszigetelő réteget alakít ki teraszokra, balkonokra, lépcsőkre, mely felhasználható, régi padlóra, és ugyanúgy új felületre is. Gazdaságossága abban rejlik, hogy a járható vízszigetelési réteg elkészítése egy alkalmazási lépésben történik meg.   Ugyanúgy felhasználható alsó építményeknél is – alapoknál, szélső főfalaknál, amelyek később szórással betakarásra kerülnek.
ELŐKÉSZÍTÉS ÉS ALKALMAZÁS
El kell távolítani minden port, szabad részecskét, lehámló festékrétegeket kefével, vagy homokozással esetleg magasnyomású vízzel, vagy pedig más megfelelő eszközzel. Bizonyos sima felületek igényelhetnek mechanikus érdesítést a megfelelő tapadás bebiztosítása érdekében. Az alapfelület alapos megtisztítása után következik vagy a speciális ALF PR40 penetrációs anyag, vagy az ALF PR50 kötőanyag alkalmazása.
Anyagmegtakarítás céljából ajánlott a hézagok, lyukak betapasztása.  A folyékony padlózatburkolatot alkalmazás előtt alaposan át kell keverni megfelelő elektromos keverővel. Az átkeverés után következik felvitele a felületre kőműveskanál és simító segítségével. Tekintettel az anyag összetételére és granulátum tartalmára, a felhúzás simítóval nagyon egyszerű. Az ALF BL100 rögtön az alkalmazás után kezd száradni és a teljes száraz állapotot 36 órán belül éri el 20°C hőmérsékletnél és 60% relatív nedvességnél. A megszáradás teljes terhelésnél 48-96 órát tart (a többi adat a műszaki adatokban található). A csökkenő hőmérsékletnél és növekedő nedvességnél a száradási idő meghosszabbodik.  Használata univerzális, felvihető különösebb komplikációk nélkül bármilyen fajta felszínekre, éspedig szabálytalan és egyenetlen felületekre is.  Az ALF BL100 különleges szemcséssége alapján, nagyon egyszerű módon csak egy rétegben van alkalmazva.  A fogyasztási arány betartása érdekében, ajánlott az acél- vagy műanyagpaklit bemártani vízbe és tisztán tartani.
FIGYELMEZTETÉS: Az ALF BL100 alkalmas külső és belső használatra, ha ezeknél semmilyen esetben nincs jelen emelkedő nedvesség vagy fordított irányú vízáramlás.  Az anyag felvitelét el kell kerülni az alapfelületből növekedő nedvesség esetében.A kezelésre szánt felületeknek száraznak és már leülepednek kell lenniük (ami a cementet illeti, szükséges felülvizsgálni a szállító specifikus műszaki adatait) és nem lehetnek nekik olyan elégtelenségei, melyek nem megfelelő alkalmazási értékekhez vezetnének (vastagabb réteg mint 3 mm).
Nem ajánlott az anyag felvitele magas hőmérsékleteknél.  Az ALF BL100 víz alapú ökológiai anyag és minden alkalmazás előtt ajánlott az időjárási feltételeket felülvizsgálni, hogy lehető legyen az egész felület befejezése az elkövetkező 24-36 órában, anélkül, hogy károsodás következne be esőzivatarok, jelentékeny nedvesség és hasonló időjárás változás következtében, ami lehetetlenné tenné a tökéletes megszáradást.  Az alkalmazás kizárja az esetleges állandó érintkezést vízzel. A buborékok keletkezését és az összehúzódást az alapfelületben beépített nedvesség idézi elő.  Az ALF BL100 folyékony padlóburkolat végső vastagsága megszáradás után nem lehet kisebb mint 1,5 mm.
ELLENÁLLÓSÁG MÁS ANYAGOKKAL SZEMBEN
Ásványi olajok                                                                         Kiváló ellenállóság
Denaturált szesz                                                                       Kiváló ellenállóság
Tisztítóeszközök vagy más hasonló mosószerek                    Kiváló ellenállóság
Klór                                                                                         

Kapcsolódó áruk

Készlet (40kg) 2x Folyékony burkolat ALF BL100 20 kg homok, vakolokanál (Új csomagolás, eredeti recept!)
Készlet (40kg) 2x Folyékony burkolat ALF BL100 20 kg bordó, vakolokanál (Új csomagolás, eredeti recept!)